Start 2 Volley Senioren 2024

Doe dan mee aan Start 2 Volley bij volleybalclub Castellum! Een superleuke beginnerstraining volleybal voor mannen en vrouwen die volleybal eens willen proberen. De cursus is geschikt voor iedereen! Bij twijfel: gewoon doen!! Je zult merken hoe leuk het is om met een groep beginners deze uitdaging aan te gaan.

Zin om de basis van (beach)volleybal te leren? Je zomervakantie Sportief eindigen? Doe mee aan deze korte, leuke training!! Ook nog gezellig en gezond.

In 3 trainingen gaan we aan de slag met vooral basistechniek, balgevoel en uitleg van het spel, zodat iedereen de basis van het beachvolleybal kent en kan! Volleybal is een technisch moeilijke sport, dus gaan we de basis uitleggen en oefenen. Door een rustige opbouw kan iedereen aanhaken!

Maar het wordt vooral leuk, gezellig en genieten van het (beach)volleybalspelletje.  Ben je enthousiast over volleybal?! Dan kun je vervolgens aansluiten bij een volleybaltraining in Sporthal de Meteoorhal, Henry Dunantweg 3 in Alphen aan den Rijn.

Data: Maandagavonden 5, 12 en 19 augustus of woensdagavonden 7, 14 en 21 augustus. Kies een avond die jou het beste past en kom 3 avonden kennismaken met volleybal!
Tijd: 19.30 uur tot 21.00 uur
Locatie: Beach Sport Alphen, Olympiaweg 2 in Alphen aan den Rijn (op het terrein van Tempo)
Voor: iedereen vanaf 18 jaar zonder echt volleybalervaring die kennis wil maken met volleybal!
Trainer: René van Essen, een ervaren en enthousiaste beach- en zaaltrainer.

Kosten en aanmelden

De kosten voor deelname – dus 3 trainingen van 1,5 uur – zijn 24 euro.

Aanmelden per mail via beach@vc-castellum.nl. Iedereen die zich meldt, krijgt meer informatie, een inschrijfformulier met enkele vragen die helpen om de training aan te passen aan jullie wensen.

Bekijk alle blogs

Sponsoren