Doorgroeitraining Jeugd 2024

Heb je ervaring met zaalvolleybal en heb je zin om je volleybalskills verder te ontwikkelen op het strand?

Doe dan mee aan de trainingen voor beginnende beachvolleyballers van volleybalclub Castellum! Superleuke trainingen voor jongens en meisjes die zaalvolleybal willen ontwikkelen naar beachvolleybal. De trainingen zijn geschikt voor spelers van 14 tot en met 17 jaar.

De trainingen zijn voor spelers met enige volleybalervaring die in vijf avonden de basistechnieken van beachvolleybal willen leren. Iedere training bestaat uit ruim een uur trainen en aan het einde een potje spelen om de geleerde vaardigheden verder eigen te maken. 

In de trainingen gaan we aan de slag met vooral basistechniek, balgevoel en uitleg van het spel, zodat iedereen de basis van het beachvolleybal kent en kan! Volleybal is een technisch moeilijke sport, dus gaan we de basis uitleggen en oefenen. Door een rustige opbouw kan iedereen aanhaken!

Maar het wordt vooral leuk, gezellig en genieten van het (beach)volleybalspelletje.

Data: Woensdag 12, 19, 26  juni, 3 en 10 juli
Tijd:  18:15 tot 19:30
Locatie: Beach Sport Alphen, Olympiaweg 2 in Alphen aan den Rijn (op het terrein van Tempo)
Voor: Jongens en meisjes van 14 tot en met 17 jaar met enige volleybalervaring
Trainer: René van Essen, een ervaren en enthousiaste beach- en zaaltrainer.

Kosten en aanmelden

De kosten voor deelname – dus 5 trainingen van 1,5 uur – zijn 30 euro.

Aanmelden kan per mail via beach@vc-castellum.nl.Iedereen die zich aanmeldt, krijgt meer informatie en een inschrijfformulier met enkele vragen toegestuurd die helpen om de training aan te passen aan jullie wensen.

Bekijk alle blogs

Sponsoren