27
Mar
2021
17:58 PM

De kop is er af

Het seizoen is geopend. De velden liggen er stralend bij en de eerste gasten hebben hun volleybalbalvaardigheden weer getoond. Hoeveel maanden hebben we stilgezeten? Je kunt bij ons je conditie weer opbouwen, Met 1,5 uur in het zand rennen verbrand je veel calorieen, En het mooie is: We hebben nog v...

Read More

01
Apr
2021
18:12 PM

Doordeweeks open

Hoera! De terreinverlichting werkt weer, dus we kunnen ook doordeweeks open. Kom maar op als je durft. In april kan het nog wel een beetje koud zijn, maar wij hebben deze week niemand horen klagen. Alleen maar positieve geluiden hoe leuk beachvolleybal eigenlijk wel is.

Met de terreinverlichting k...

Read More

26
Mar
2021
14:50 PM

Nieuwbouw Tempo clubhuis

Korfbal vereniging Tempo is begin dit jaar jaar gestart met de verbouwing en uitbreiding van hun clubhuis en kantines. Ook de kleedkamers en de douches krijgen een grote opknapbeurt.

De werkzaamheden zijn in volle gang. Als gevolg van de werkzaamheden starten we het seizoen zonder elektriciteit,...

Read More

18
May
2021
19:12 PM

Ook op donderdag open

Ja, ja. Vanwege de drukte op maandag- en woensdagavond gaan we ook op donderdag open. We hebben op donderdagavond twee velden in de aanbieding voor de vrije verhuur. Je kunt hier reserveren.

Read More

27
Mar
2021
17:33 PM

We zijn weer open

Yes! We mogen weer. Op zaterdagmiddag kun je voor 1,5 uur een veld reserveren voor 4 personen. De versoepeling op de Covid maatregelen van 15 maart jl staat buitensporten voor max 4 personen toe. Uiteraard hou je tijdens het ballen onderling 1,5m afstand, Halverwege mei gaan we 's avonds weer open.

...

Read More

25
Mar
2021
7:38 AM

Welkom voor Castellum leden

Vanwege Covid restricties is volleybalvereniging Castellum vanaf 29 maart te gast op ons beachveld. Alle sportzalen zijn gesloten, maar buitensporten mag wel. Dus traint de jeugd tot de zomer op ons beachveld! Welkom!

De senioren van Castellum en zijn vriendenclub zijn op zaterdagmiddag welkom voo...

Read More