Informatie

🏐 Beaching!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste beachnieuwtjes, bijvoorbeeld over toernooien die we organiseren? ‘Like’ dan Beach Sport Alphen op Facebook: 👍

Heb je zin om in de buitenlucht te volleyballen? Je kniebeschermers en volleybalschoenen tijdelijk in te ruilen voor blote voeten en een bak zand? Vanaf 6 mei kun je in mei, juni, juli en augustus 2019 weer los op de beachvolleybalvelden op het terrein van korfbalvereniging Tempo. Voor € 4,- per persoon...

Elke maandag- en woensdagavond (en vanaf juli ook op donderdagavond) kun je van 🕢 19:30 tot 🕙 22:00+ uur tot eind augustus ballen op het beach complex. Je mag ook introducées meenemen (ook zij betalen € 4,-). Elke beach avond is er iemand van de beach commissie aanwezig aan wie je contant kunt betalen. We gaan dit seizoen nog niet werken met betaalde lidmaatschappen.

🏐 Altijd iemand aanwezig

Alledrie de avonden opent een vrijwilliger van de beach commissie het hek van Tempo en helpt met de velden opbouwen. Ook zijn er douches aanwezig en kun je je waterfles vullen. In de "keet" van de beach commissie zijn ook drankjes verkrijgbaar vanaf € 1,00.

🏐 Op welke tijdstippen kun je beachen?

De velden zijn drie avonden per week beschikbaar: op maandag, woensdag en donderdag van 19:30 uur tot 22:00 uur. Je hoeft NIET van tevoren een veld te reserveren. We bekijken per avond hoe druk het is en hoe vaak elk team kan spelen.

🏐 Moet je lid zijn om te komen beachen?

Nee. Wel moet onze vereniging de kosten voor het beach complex kunnen dekken. Daarom vragen we een kleine vergoeding van € 4,- voor het gebruik van de beachvelden. Ook als je geen lid bent van VC Castellum, mag je als introducée meevolleyballen voor € 4,- per avond. Dikke PS: je kan bij ons ook pinnen!

Welke spullen moet je meenemen? Netten en ballen zijn aanwezig. Deze liggen achter slot en grendel in een container op het terrein. De vrijwilligers van de beachcommissie hebben de sleutel van de container. Dus alleen je sportkleding, eventuele douchespullen en een goed humeur is voldoende!

🏐 Drinken op de beach locatie

Verder staat in onze container een koelkast waar je tegen een kleine vergoeding drankjes kunt kopen. Om het overzichtelijk te houden doen we niet aan self-service: de vrijwilliger van de beach commissie beheert de koelkast.

🏐 Douchen op de beach locatie

In de kleedkamers van Tempo kun je omkleden en douchen. Ook hier heeft de vrijwilliger van de beach commissie de sleutel voor.

Hopelijk houdt niets je nog tegen om één of meer avonden te komen beachen. Namens de beach commissie: tot ziens in het zand!

Sportieve groet,

De beach commissie: Bart, Ella, Joost, Paul en Tom